Klacht: cashbackactie laat heeeeeeeeel lang op zich wachten

op 07 februari 2018 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 21 december mijn tv geregistreerd en aangemeld voor korting. binnen 6 weken zou alles rond zijn. op 16 januari nog niks gehoord of iets in behandeling is. Na telefoontje richting jullie door de firma waar ik tv heb gekocht binnen 10 minuten mail van jullie dat alles in behandeling is en dat we in aanmerking komen voor de korting….. hoe toevallig net nadat er voor gebeld is. nu 7 februari nog niks terugontvangen, ik vind t wel erg lang duren. Had ik maar n sony gekocht net als kennissen, die hadden binnen 10 dagen hun geld op de rekening

Gewenste Oplossing:

als ik deze week het geld op de rekening heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door suuske.b