Klacht: cash back actie

op 29 juli 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een tv online gekocht op 3 juli nog net binnen de actieperiode (besteld en betaald). Nu krijg ik bericht van Media Markt dat het product niet binnen de actieperiode is gekocht. Waarschijnlijk omdat de factuurdatum op de datum staat waarop ik het product opgehaald heb. Mocht dit terecht zijn dan vind ik dit misleiding en wil ik mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

wanneer ik alsnog de cash back ontvang of wanneer ik mijn televisie kan retourneren en mijn aankoopbedrag terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Einar de Croon