Klacht: Veel te lange wachttijden, mede door steeds verkeerd doorverbinden en klacht over opnames

rwharnis op 26 september 2022 over Caiway in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Naast veel te lange wachttijd door steeds verkeerd te worden doorverbonden en verkeerde informatie vanuit jullie kant, heb ik nog een klacht.
Ik had vanaf Eurosport afgelopen vrijdagavond de tennisdubbel van Federer opgenomen. Die stond inderdaad op vrijdagnacht bij mijn opgenomen programma’s. Was echter te laat om te kijken. Zaterdagochtend was hij weg!!!!!!
Ook op Eurosport krijg ik bij terugkijken steeds een foutmelding.

Een deel van de klacht is al gemeld. De lange wachttijden en slechte klantenservice niet. Zo ga je niet met klanten om. Vooral niet als het klant nieuwe klant is, die na een jaar mag overstappen op een andere provider. Deze ervaringen geven een extra duwtje. Tevens het feit dat ook herhalingen elke keer weer worden opgenomen, stoort mij vreselijk. Dit was bij Ziggo niet het geval. Ook als je deze anuleert, wordt hij toch opgenomen. Dit heb ik ook al meerdere keren bij jullie gemeld.

Gewenste Oplossing:

Tenniswedstrijd terugkijken, sneller worden geholpen en geen opnames meer van herhalingen. Graag ook eens een reactie op mijn klachten.

Reactie van de melder van de klacht rwharnis

11 maanden geleden - Terugkijken zou opgelost worden. Helaas. Ook andere klachten worden niet serieus genomen denk ik, want ik hoor niets meer.

Reactie van de melder van de klacht rwharnis

10 maanden geleden - Vandaag (16 november!!!!!!) telefoon gekregen voor een klantvriendelijkheidsonderzoek van Caiway. Wederom mijn klachten geuit. Ik zou feedback krijgen. Echter wordt er nooit gereageerd door Caiway.

Alle klachten die gemeld zijn door rwharnis