Klacht: decoder in bruikleen

digibaal op 01 maart 2013 over Caiway in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij in hendrik ido ambacht zijn sinds kort over genomen door caiway.Zij hebben het klanten bestand na gezien en gezien dat er een x aantal klanten nog analoog kijkt.Deze klanten krijgen van caiway een decoder in bruikleen Dit ook omdat het zender pakket veranderd en we minder analoge zenders binnen krijgen.De klanten die al digitaal kijken kunnen hun apperatuur blijven gebruiken staat er in de brief die wij ontvangen hebben.Wij de oude digitale klanten hebben deze apparatuur zelf moeten aanschaffen (bij onze vorige provider of op marktplaats).Dus dit is prive eigendom van deze klanten.Deze apparatuur is bij de meesten al enkele jaren oud en misschien al aan vervanging toe of al defect.En wat als deze morgen kapot gaat? Kunnen we weer zo’n decoder gaan aanschaffen terwijl de buren hem krijgen van caiway.

Gewenste Oplossing:

gelijke behandeling
Dus iedere abbonee een decoder van caiway in bruikleen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Caiway in behandeling genomen

Bericht van Caiway

10 jaren geleden - We hebben de klacht in behandeling genomen. De vraag van de klant bespreken we intern. Wanneer we een inhoudelijke reactie kunnen geven nemen we contact op met de klant. Met vriendelijke groet, Harma Caiway Webcare Team

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Caiway een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Caiway

Heeft op 13 maart 2013 om 13:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

We hebben telefonisch contact opgenomen, maar kregen geen gehoor. We hebben klant als volgt geinformeerd:

Caiway heeft ervoor gekozen om de huidige analoge abonnees van Cai HIA tegemoet te komen door het verstrekken van een SD decoder.

Cai HIA heeft op een bepaald moment besloten de mogelijkheid aan klanten te bieden om digitaal te gaan kijken. Klanten die hier interesse voor hadden zijn overgegaan tot aanschaf van digitale ontvangers. Hierin hoeft Caiway niet te voorzien.

Indien er sprake is van een defecte ontvanger binnen garantie dan kunt u deze inleveren daar waar u deze heeft gekocht.
Indien u een technische storing ervaart kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk, zoals al onze klanten. U ontvangt absoluut advies.

Wanneer uw digitale ontvanger, of CI+ Cam Module, defect gaat kunt u dit bij Caiway aangeven. U ontvangt dan een nieuwe HD ontvanger van Caiway op ‘huur’ basis. Zoals ook nu de ontvangers aan ‘analoge’ klanten geleverd gaan worden. Wel gaat u op dat moment een jaarcontract aan. De ontvanger blijft eigendom van Caiway. Dit is van toepassing voor één ontvanger (zonder PVR functie).

Bovenstaande is niet uitsluitend voor uw regio, maar voor alle klanten van Caiway van toepassing.

Wel blijft het altijd mogelijk deel te nemen aan een actie waarbij u apparatuur in ‘huur’ ontvangt. Zie hiervoor de campagne in uw regio Hendrik Ido Ambacht: ‘Alles-in-1HD’. De actie is verlengd tot 12 april a.s.

Met vriendelijke groet,

Harma
Caiway Webcare Team

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Caiway beoordeeld.

Reactie van de melder van de klacht

10 jaren geleden - Er staat nu waarschijnlijk opgelost maar dit is niet zo. Mijn antwoord was naar Caiway. Iedere caiway abonnee voor 18.75 een HD ontvanger. En wij zijn best bereid daarvoor een jaar abbo te tekenen. ER IS NIKS OPGELOST.

Reactie van de melder van de klacht

10 jaren geleden - Na telefonisch contact te hebben gehad met een medewerkster van Caiway. Hebben we een prima oplossing gevonden. Wat is geworden Bij een jaarabonnement kunnen we nu een decoder huren de huurprijs is bij het abonnement inbegrepen.En dit is bij het basic abonnement. Bedankt voor de goede oplossing.

Alle klachten die gemeld zijn door