Klacht: c1000 voordeel voucher

andreadriaan op 25 maart 2013 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al twee avonden bezich om te boeken maar hij geeft maar aan dat hij ongeldig is of niet goed ingevuld, ook hebben wij gebeld maar volgens de dame aan de andere kant van de lijn klopte de voucher wel maar lag het aan ons dat wij het niet goed invulde maar ik denk dat het allemaal moetwil is om zo eronderuit te komen lekker hoor zon spaarsysteem waar je niks aan hebt.

Gewenste Oplossing:

dat ik gewoon op bel en dat ik zo kan boeken, laat zij dat maar allemaal invullen en met de problemen zitten ik ben helemaal gestrest van die c1000 spaar shit

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Center Parcs in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Center Parcs een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Center Parcs

Heeft op 06 mei 2013 om 15:07 geantwoord

Geboden Oplossing:

De gast heeft alsnog een boeking kunnen maken met de c1000 voucher.

Alle klachten die gemeld zijn door