Klacht: bus 92 stopt niet op spinozaweg

op 07 september 2015 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

het is vanochtend al voor de derde keer gebeurd. Bus 92 stopt niet bij de spinozaweg hoeveel ik ook zwaai. Dan sta ik daar dus om 6:25 voor niets te wachten op de bus. Rijd mij gewoon voorbij

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat de bus gewoon stopt. ik vind dat echt niet kunnen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bericht van

5 jaren geleden - Hallo beautiara, Bedankt voor je melding over lijn 92. Ik ben er vanuit gegaan dat het om lijn 92 gaat die van Dordrecht naar Rotterdam rijdt? De bus hoort daar om 6:25 uur wel te stoppen op de Spinozaweg. Ik heb je melding doorgestuurd naar de regio om dit aan te geven bij de chauffeurs op deze ritten. Excuses voor het ongemak in elk geval. Ik hoop dat het in het vervolg wel goed gaat! Met vriendelijke groet, ^MF Arriva Webcareteam

Arriva

Heeft op 08 september 2015 om 05:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Melding is intern uitgezet. ^MF

Alle klachten die gemeld zijn door beautiara