Klacht: Verkeerde topper geleverd en klacht over matras dochter

servicebestaatnietmeer op 14 oktober 2015 over BoschBedding in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In juli een bed besteld bij Bosch Bedding te Rotterdam met Dubai topper en een los matras voor mijn dochter. Ik werd gebeld dat het bed er was en dat ze wilden leveren. Bijna mjin oude bed weggedaan. Toch nog een dag voor levering gebeld om dit te checken. Het bed was er nog niet maar wel de matras van mijn dochter. Ik had bijna 2 weken zonder bed gezeten.
Bed werd later geleverd (maar was al betaald) in september met verkeerde topper. De topper moest weer besteld worden! Dit zou 3 weken duren. Een week later hoorde ik dat het 4 weken zou duren. Inmiddels zijn we 4 weken verder en hoor ik dat het nog 2 weken gaat duren. Elke keer wordt er beloofd terug te bellen. Ik heb meerdere malen verzocht het geld van de Dubai topper terug te storten. Ik moest een mail sturen met bankrekeningnummer. Dit was op 29 september. Nog steeds geen betaling ontvangen. De tijk van de matras van mijn dochter kraakt heel erg, alsof ze op een plastic matje ligt. Dit is de pocket 500 matras. Leuke service gehad in de winkel maar daar houdt het ook mee op. De matras van mijn dochter willen ze niet direct meenemen als de nieuwe topper wordt geleverd. Hier moet eerst naar gekeken worden. Het lijkt mij niet dat ze deze thuis kunnen repareren! Ondanks 3 mailtjes en 8 telefoontjes (alleen ’s ochtends bereikbaar) geen oplossing!

Gewenste Oplossing:

Geld terugstorten tot de nieuwe topper is geleverd en matras van mijn dochter omruilen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BoschBedding

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BoschBedding nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door