Klacht: borg niet terug,

op 16 september 2017 over Eneco in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik vind het belachelijk,, in de periode van de borg kon ik de 400,- borg betalen. helaas na een paar maanden verder was ik genoodzaakt de schuldhulp in te gaan. na een jaar verder had ik gehoopt dat ik me borg terug kon krijgen zodat er de achterstand die ik heb bij de kredietbank mooi afgelost kon worden. maar wat doen ze nou… ze storten het niet terug omdat ik iets achterloopt. gek he jullie schrijven het de 20ste af terwijl ik de 26 geld op de rekening heb staan. al zoveel mail en bel verkeer gehad jullie hebben er lak aan! ach ja weer een domme hollander die achter zijn geld aan zit maar niks krijgt omdat ik 1 maand achterloop..

Gewenste Oplossing:

gewoon me borg terug die ik betaald heb incl rente

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Eneco over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Eneco in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Eneco een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Eneco

Heeft op 18 september 2017 om 14:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 18 september 2017 om 22:44 geantwoord

belachelijk. mijn eigen centen. volgend jaar zal het er ook niet inzitten. want ik loop nu natuurlijk ook alweer achter. wat nou als ik weg gaat bij jullie. krijg ik dan WEL me borg terug

Alle klachten die gemeld zijn door jh82