Klacht: Blue Air ipv Tui

op 19 juni 2016 over Tui in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Tui een vakantie naar Side TR geboekt. Na betaling wijzigt de TUI vlucht in Blue Air. Volgens Tui is men gerechtigd te wisselen; dit is voor mij geen probleem zolang de kwaliteit maar gelijk blijft. Dit laatste was niet het geval. Zeer weinig beenruimte, slechte lage versleten stoelen, toestel maakte een enorm kabaal met landen/remmen. Terugvlucht het zelfde verhaal. Airco kon niet aan in het vliegtuig, zeer hoge temperatuur (kostenbesparing).
Als ik TUI boek verwacht ik TUI of gelijkwaardig !!!

Gewenste Oplossing:

Restitutie van beide vluchten voor 2 personen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tui

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tui nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wllem-Side