Klacht: blokkering facebook

op 29 maart 2013 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een klacht over facebook dat je zomaar 14 dagen wordt geblokkeerd omdat er vriendschaps verzoeken stonden en andere een klacht daarover van ken ik niet n=ou we zitten al heellang op hyves nooit geen enkel probleem gehad maar die facebook is drie keer niks je wordt daar behandeld als een of andere misdadiger baaahhhhhh

Gewenste Oplossing:

als ze onmiddelijk dit terug draaien zoniet zal ik terstond de hele account voorgoed verwijderen en wil ik niks meer met facebook te maken hebben geef mij maar hyves 1000 keer vriendelijker

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door benji30