Klacht: Bijschrijving niet ontvangen of veel te laat

op 20 juli 2012 over ABN AMRO in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke maand ontvangt eenieder die er recht op heeft huur en zorgtoeslag zo ik ook enkel bij mij is het het geval dat abnamro het nodig vind om het bedrag wat ik van de belasting ontvang maandelijks€70 heel heel erg laat op mijn rekening bijschrijft.ik ben vaak een van de laatste een keer is het geweest dat ik het bedrag pas de volgende dag op mijn rekening bijgeschreven zag omdat ze mij vergeten waren. Dit klopt toch niet ik bedoel wanneer ze rente moeten ontvangen bij rood stand worst dit ogenblikkelijk afgeschreven. Ik vind dit niet kloppen.

Gewenste Oplossing:

Snellere bijschrijvingen van abnamro en niet pas laat in de middag. .

Bericht van ABN AMRO

6 jaren geleden - Geachte mevrouw Bergmans, Ik zou hierover graag telefonisch contact met u opnemen. Zou u ons kunnen laten weten op welk tijdstip u bereikbaar bent? Bij voorbaat dank. Met vriendelijk groet, L. Rietdijk Webcare ABN AMRO

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door ABN AMRO in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat ABN AMRO een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ABN AMRO

Heeft op 02 augustus 2012 om 09:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Telefonisch contact opgenomen met mevrouw en klacht besproken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van ABN AMRO beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door Petberg55