Klacht: Bezorging folder pakket

op 25 mei 2017 over Spotta in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Spotta over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Spotta in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Spotta een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Spotta

Heeft op 26 mei 2017 om 10:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Zentveld,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend dat de verspreiding van het Spotta folderpakket te wensen heeft overgelaten. Onze excuses daarvoor. Wij hebben de bezorgerscoördinator in uw wijk geïnformeerd en vertrouwen erop dat u in de toekomst het folderpakket weer gewoon op maandag of dinsdag in uw brievenbus ontvangt.

Mocht u in de tussentijd geen aanbieding willen missen, kijk dan op Spotta.nl of download de Spotta app voor uw tablet en/of smartphone. Daar vindt u de laatste folders van alle populaire winkels in Nederland. U zoekt – en vindt – voordeeltjes handig op productnaam of categorie. Zoeken per winkel kan natuurlijk ook, landelijk en bij u in de buurt.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Of ontvangt u het Spotta folderpakket in de toekomst nog een keer niet of niet op de juiste manier? Laat het ons weten via Spotta.nl/klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Spotta

Heeft op 28 juli 2017 om 18:04 geantwoord

Na 2 maanden nog steeds geen folderpakket in de bus en ik weet dat er in andere wijken in Egmond aan Zee ook niet bezorgd wordt. Wanneer is deze klacht opgelost????

Reactie van de melder van de klacht jaapzent

7 maanden geleden - Nu nog steeds geen folderpakket ontvangen. 26 mei beloofd dat er elke week weer bezorgd word maar tot nu toe 1 februari nog niets ontvangen. Ook op 28 juli deze klacht ingediend maar daar werd niet op gereageerd.

Alle klachten die gemeld zijn door jaapzent