Klacht: Betaling niet goed gegaan

op 13 maart 2020 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij een boeking voor een bb had ik €150 overgemaakt. Deze betaling was niet goed gegaan. Hierover heb ik een mail gekregen. Even later kreeg ik een mail dat de betaling wel gelukt was. 5 dagen later is toch de €150 terug gestort en de boeking dus geannuleerd. Ivm het heersende coronavirus dacht ik ff te bellen met betreffende bb…..zij hebben onze reservering dus niet in het systeem staan. Ik wist dit niet en ging er dus vanuit dat ik gewoon 27-29 maart naar deze bb zou gaan. Uiteindelijk hebben we alsnog op deze data kunnen boeken maar als dan zo’n boeking niet doorgaat wil ik dat wel graag weten via mail ofzo. Ik kijk echt niet iedere dag op mijn bankpagina om te kijken of er misschien wel een bedrag van een boeking teruggestort is……vandaar deze klacht…..

Gewenste Oplossing:

Mij laten weten dat er een betaling niet goed gegaan is en dat ik opnieuw moet boeken. En een minuut later een mail sturen dat de betaling wel goed gegaan is terwijl er toch geld word teruggestort is ook niet handig.....uit de mails die ik gehad heb kon ik alleen maar concluderen dat het allemaal goed gegaan was......

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Harrybooks16