Klacht: Bestelling niet ontvangen

Angela Kersten op 19 november 2022 over Fruugo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakketje niet ontvangen. Fruugo geeft aan dat hij wel bij mij is geleverd en dat er iemand voor getekend heeft. Na contact gezocht te hebben met koerier is de conclusie dat het pakketje vermist is. Dit gemaild aan fruugo en de koerier zou ook er melding van maken bij fruugo. Ik krijg geen reactie en kan ook niet op andere manieren contact met ze opnemen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug . Ik hoef geen nieuw product van Fruugo aangezien ik het vertrouwen in het bedrijf kwijt ben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fruugo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fruugo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angela Kersten