Klacht: Bestelling niet geleverd.

op 15 september 2017 over Casj.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 10 september 2017 heb ik een bestelling, een horloge en een riem, geplaatst en betaald. Ik kreeg de bevestiging dat de betaling is geaccepteerd. Vervolgens gebeurt er niks. Ik heb niks ontvangen en op mijn twee mails is niet gereageerd. Ook zijn ze telefonisch niet bereikbaar. Op hun site merk ik dat bij het aanklikken van Facebook, twitter en instagram wordt aangegeven dat deze pagina’s niet worden gevonden. Ik krijg het gevoel dat ik ben opgelicht en dat er überhaupt niets zal worden geleverd door dit bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het heel fijn vinden wanneer mijn bestelling wordt geleerd danwel dat het bedrag van euro 23,91 wordt terug gestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Casj.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Casj.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zwartym@gmail.com