Klacht: bestelling niet correct

op 27 mei 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

toen ik op 21052020 mijn bestelling deed van Elmex sensitive tandspoeling stond er op de site 22 gratis. ik heb het 2x besteld wat wil zeggen dat ik normaal gezien 8 flesjes moest krijgen . En wat krijg ik vandaag aan ? 2 flesje i.p.v. 8 puur bedrog vind ik dit, voor mij de eerste en laatste keer dat ik iets bestel bij jullie !!!

Gewenste Oplossing:

Ben niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Peggy Ceulaers