Klacht: Bestelling na een maand nog niet binnen gekregen.

Ibrahim1996 op 05 januari 2020 over MediaMarkt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een macbook pro bij de mediamarkt besteld op 4 december 2019 en betaald, maar heb het product na een maand nog steeds niet binnen gekregen. Terwijl op de website staat dat wanneer je het voor 23:30 besteld het de volgende dag in huis hebt.
Daarnaast heb ik de klantenservice 6 keer gebeld en krijg ik steeds te horen dat mijn vraag naar de juiste afdeling verzonden zal worden.
Ik ben er momenteel klaar mee en heb bij de 6e keer gebeld te hebben gevraagd of ik mijn geld terug kan krijgen. Ook dit wordt is naar ‘de afdeling’ gemaild en wil dit nu zo snel mogelijk terug hebben.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik mijn geld zsm terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MediaMarkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MediaMarkt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ibrahim1996