Klacht: Bestelling in duitsland

op 16 maart 2020 over Amazon in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een mafell bovenfrees gekocht en betaald krijg ik 15 minuten later dat het product wegens moet ik ongeautoriseerde activiteiten op de account van de verkoper niet bearbeitet werden dan moet ik maar een andere verkoper zoeken als ik nog interesse heb in het product maar ik wil gewoon m.n geld terug maar daar hebben ze het niet over dit is de 2e keer dat ik een bestelling doet de eerste keer kreeg ik m.n geld direct terug nu hoor ik niets meer

Gewenste Oplossing:

Als hetGeld teruggestort is

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jcdiepeveen