Klacht: Bericht einde proefperiode

op 12 december 2017 over AVAST in de categorie Bewaking & Beveiliging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg vandaag weer een bericht dat er nog 4 dagen resteren van mijn (proefperiode) internet security.Ik heb nochtans op 14/11/17 laatstleden een betaling gedaan van 19,99 € d.m.v.een overschrijving aan DIGITAL RIVER PAYMENTS met ref.nr DR 4913333473 voor een naar ik begrepen had , speciaal aanbod als nieuwe klant voor een overschakeling van Avast free security naar Avast internet security en dit voor een periode van een jaar.Daarom begrijp ik niet om welke reden ik telkens die berichten op mijn pc scherm krijg.Dit lijkt mij een spijtige vergissing waar ik niet mee akkoord ga !

Gewenste Oplossing:

Ik zal pas tevreden zijn als deze vergissing terug rechtgezet wordt !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVAST

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVAST nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Adremjoh