Klacht: bereikbaarheid en tv beeld

op 26 september 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb slecht televisie beeld. Ik heb daarover gebeld. Ondanks de zeer lange wachtijd heb ik na twee maal bellen eindelijk iemand aan de lijn gekregen. Zijn oplossing werkte niet. Weer bellen maar dan moet je weer heel lang wachten. Hierna ben ik gaan mailen. Dan vertellen ze je dat ze hebben gebeld. Na een paar keer heen en weer mailen willen ze dat je terug belt zodat ze je direct kunnen helpen. Ze zeggen dat ze me niet kunnen bellen en dat ik dat moet doen. Prima, maar dan zit je zo weer 20 minuten in de wacht. Achterlijk lang.

Gewenste Oplossing:

Het liefst ga ik per direct terug naar de kpn maar als zij dit oplossen door een afspraak met mij te maken en het oplossen wil ik wel mee akkoord gaan. Ik heb geen zin om weer minimaal 20 minuten te wachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wim veerman