Klacht: Diefstal

Said S op 07 april 2018 over BCC in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een afzuiger besteld . Bcc levert mij een verkeerde type . Ze komen om de afzuiger om te ruilen maar komen met de zelfde type . Dus chauffeur neemt beide afzuigers mee. En nu beschuldigd Bcc mij er van dat ik nog een afzuiger in bezit heb.

Ipv dat Bcc de chauffeur bent en vaagt wat er is gebeurt word er door 20000000 verschillende medewerkers gevraagd of ik toch nog een afzuiger heb.

Ik heb nu geen afzuiger en geen geld en we zijn nu inmiddels 3 weken verder . Dit is de eerste en de laatste keer dat ik wat bij Bcc bestel . Ik heb inmiddels met Vera ,Navin, Corine, Eliza, Yannick, Laura ,John contact gehad via mail en whats app. En telefonisch ook met een stuk of 2,3 medewerkers waarvan ik de naam niet meer weet. Ik heb gezegd dat ik wil dat de juiste afzuiger naar een Bcc filaal getuurd zou worden zodat ik de afzuiger zelf kon ophalen want ik ga niet weer een hele dag oo offeren en thuis blijven en wachten op de beziorger. Uurtje later krijg ik een mail waarin staat dat ik maar zelfs naar een Bcc filiaal moet gaan en het daar af te handellen .Nou dat is lekker . Bcc maakt den fout en ik moet dan een dag op offeren om het zelf maar uit te zoeken. Ik heb alle mails bewaard . Ik ben heel geduldigs geweest en uiteindelijk besloten m’n geld terug te vragen En telefonisch is mij verteld dat ik m’n geld terug zou krijgen . Ik wou dat via mail bevestig hebben waarna de medewerker genaamd Henk ofzo zei dat ze dat nooit doen. Dus ik dacht mooi probleem opgelost . Uurtje later word er door 2 verschillende medewerkers gevraagd of ik toch nog een afzuiger thuis heb liggen.

Ik eis m’n geld terug zodat ik naar een ander bedrijf kan gaan om de afzuiger te kopen zodat ik m’n keuken af kan bouwen .

Ergste vind ik nog dat BCC MIJ HET ALS DIEF WEG WILT ZETTEN ik heb 1000000 keer aangegeven dat de bezorger beide dozen heeft mee genomen en dan nog het lef hebben en vragen of ik misschien toch nog de afzuiger thuis heb liggen .

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar BCC over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht

4 jaren geleden - Ongelofelijk . Ik krijg nu weer een mail waarin word gezegd dat ik m’n geld terug kan krijgen en of ik mail bankrekening nummer door wil geven . Ik heb de bestelling online gedaan dus dan moeten ze mijn gegevens toch hebben . En het ergste van alles vraag dhr Rody of ik nog een afzuiger in bezit heb. Gewoon schaamteloos . 100000 keer aangegeven dat ik niets heb . Dese mensen van BCC durven mij geen dief te noemen maar doen het subtiel via sniekkie te vragen of ik ik nog een afzuiger heb

Reactie van de melder van de klacht

4 jaren geleden - Nu krijg ik een whats app van NiVan waarin hij zegt dat hij volgende week meer zal weten . Dus het is nog steeds niet klaar

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door BCC in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat BCC een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

BCC

Heeft op 09 april 2018 om 09:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Said S

Heeft op 09 april 2018 om 10:03 geantwoord

Bcc zegt dat ze wr mee bezig zijn mast d’r is niets opgelost , heb inmiddels de juiste afzuiger bin Coolblue gekocht en hangt inmiddels in m’n keuken . Nu nog maar hopen dat ik m’n geld terug krijg.

Hoe moelikk kan het zijn om de chauffeur op te sporen die bij mij is geweest . Ik ben jaren pakket bezorger geweest en met 1 telefoontje kan dit opgelost zijn . En als BCC daar niet toe in staat is dan moeten ze mij mn geld terug geven en dan lekker intern naar de probleem gaan zoeken

Reactie van de melder van de klacht

4 jaren geleden - Krijg net een app dat ze het geld terug zullen storten . Ik wacht af want er is al 3 keer gezegd dat ik m’n geld terug zou krijgen maar niet zo bleek te zijn

Alle klachten die gemeld zijn door