Klacht: batterij vervangen

op 13 december 2017 over Guess in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De tijdsduur voor het vervangen van een batterij in een gc horloge. Dit zou 4 tot 6 weken duren . Geen idee waar mijn horloge nu is. De winkel wimpelt het af met wij hebben uw horloge nog niet ontvangen. Is inmiddels 7 weken geleden ingebracht bij de winkel.

Gewenste Oplossing:

Als ik op zo kort mogelijk termijn mijn eigen horloge terug krijg .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guess

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guess nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door loesber