Klacht: Automatische DigiD opent niet meer

op 13 mei 2020 over DigiD in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, sinds gisteren kan ik niet meer automatisch mijn DigiD openen op sites vd overheid. De app vd overheid lukt wel na invoeren pincode, daarna als ik via DigiD app wil inloggen krijg ik melding dat het openen mislukt is. De app is wel geactiveerd en heeft het altijd gedaan. Hoe krijg ik dit opgelost?
Vriendelijke groet,
Y. Michiels

Gewenste Oplossing:

Ben pas weer tevreden als dit euvel is opgelost, kom nergens in waar mijn DigiD voor nodig is

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DigiD

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DigiD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ivy_Mich