Klacht: App werkt niet en krijg geen antwoord op vragen

op 24 augustus 2017 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De app TV Anywhere werkt alleen bij mij thuis en elders niet. Op 6 juni 2017 gechat met een medewerkster van de helpdesk van Vodafone. Zij wist ook niet hoe dat kon, zou het uitzoeken en contact met mij opnemen. Ik heb tot nu toe geen antwoord gekregen, ondanks het feit dat ik al twee keer om antwoord heb gevraagd. Ondertussen wordt er wel maandelijks € 4,95 in rekening gebracht en geïincasseerd.

Gewenste Oplossing:

Als ze mij geen antwoord (kunnen) geven dan wens ik deze extra dienst te beëindigen. Daarnaast wil ik dat ze mij de in rekening gebrachte kosten aan mij terugbetaal.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TedR