Klacht: ANWB komt niet ondanks twee lidmaatschappassen

op 11 mei 2017 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren pech, echter wilde de ANWB niet komen, omdat de auto op mijn naam staat en op de pas(en) die van mijn partner. Voorheen weleens vaker pech gehad en toe gewoon geholpen. De mevrouw van de ANWB wilde een partnerpas voor me afsluiten voor 153 euro, maar zo’n pas hebben we al. We hebben een bronzen en een gouden kaart en betalen elk jaar netjes op tijd, in de hoop dat dat als je pech hebt je hulp krijgt. Overigens was de vrouw erg klantonvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Gepaste excuses. En toezegging dat ik normaal hulp krijg als het nodig is, anders heeft het hebben van twee passen totaal geen zin.

Alle klachten die gemeld zijn door Aaftink