Klacht: anwb “bëdankt”

op 30 augustus 2016 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heden 30 aug. 2016 heb ik uw bedamkbrief 25 jaar lidmaatschap bij de ANWB in nijmegen aangeboden. Helaas, zei de medewerkster Ze zijn op en niet meer verkrijgbaar. Misschien einde van het jaar een nieuwe voorraad. Ze had ook niets anders aan te bieden. Bij de toonbank lag een doos met van de gele veiligheidshesjes. Op mijn vraag of dit mogelijk een vervangend cadeautje kon zijn ? Helaas dat kon zij niet doen.
Als de ANWB echt wil bedanken voor langdurig lidmaatschap geef dan een korting.. Misschien dat u hierop wilt reageren. Verder zie ik met grote belangstelling de bedankaanbiedingen voor 2017 komen.
met vr. groet
H. de Roij

Gewenste Oplossing:

HELAAS, Helaas,

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bedankbrief