Klacht: Annulering vlucht turkije

op 23 maart 2020 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nogmaals een klacht, vorige is niet in behandeling genomen. 3 april heb ik een vlucht naar Istanbul vanuit amsterdam. Helaas gaat dat niet door, je kan turkije niet in. Edreams kan ik niet bereiken, mail word ook niet beantwoord. Ik wil een nieuwe datum kiezen of gewoon mijn geld terug. Vluchthotel en alle overige services erop en eraan. Nooit een sms of mail gehad dag vlucht niet doorgaat. Geen verdere informatie. Vind dit heel brutaal!

Gewenste Oplossing:

Geld terug of nieuwe datum kiezen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Seymakanligol