Klacht: Annuleren van vlucht

op 17 maart 2020 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een vlucht geboekt staan naar Kopenhagen en wil deze ivm corona omzetten naar een latere datum. Ook als ik hiervoor bij zou moeten betalen. Sta inmiddels al meer dan een uur in de wacht. Via de site kan ik alleen annuleren en een belachelijk laag bedrag terug krijgen.

Gewenste Oplossing:

Door op enige manier al contact te kunnen krijgen met een medewerker om te kijken naar opties.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KimvSchaik123