Klacht: Annuleren bestelling Thrustmaster T150 Ferrari Edition

op 12 februari 2018 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

26-11-2017 Stuur besteld. helaas nog steeds niet geleverend. elke keer beloftes niet nagekomen. na bijna 3 maanden wachten wil het annuleren kan het niet. ze kunnen het niet in het systeem aanpassen. via de site is het wel mogelijk om te bestellne. dit is echt mediamarkt waardig.

Gewenste Oplossing:

Ik mijn geld terug of dat het product nu gelijk wordt verzonden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door imrane