Klacht: Annulatie en terugbetaling vliegticket

op 20 maart 2020 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Naar aanleiding van Corona moet ik mijn geboekte vlucht annuleren. Ik heb al meermaals proberen te bellen naar eDreams, soms 1u lang … en heb nog niemand aan de lijn gekregen. Op hun site vind ik ook niets terug. Ik heb nochtans een annuleringsverzekering voor elke reden.

Gewenste Oplossing:

Ik wil het geld terug van mijn ticket.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pauldumont