Klacht: amateuristisch bedrijf, anno 2016

op 13 juni 2016 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

dit is nu de 2e keer dat het mij overkomt bij UPS, ik laat een pakket uit Hong Kong versturen, ik volg het trackingnummer, er staat vrijdag aan het eind van de dag wordt het bezorgd.

ik zorg dat ik er vrijdagmiddag ben, maar helaas ze zijn s’ochtends vroeg al geweest, mijn telefoonnummer staat op het pakket, maar de chauffeur denkt niet, laat ik even de persoon bellen, misschien is die wel in de buurt.

ik het pakket traceren, weekend komen ze natuurlijk niet, maandagmiddag staat er, eind van de dag, en 23,16eu betalen aan inklaringskosten (misschien handig om het online te noteren, zodat ik het in huis heb, aangezien er alleen cash betaald kan worden).

ik ben toevallig vrij maandag, doe heel even een boodschap in de buurt sóchtends. kom thuis, en ja hoor ze zijn dus s’ochtends al weer geweest.

ik boos bellen naar UPS, en vraag ze waarom ze er noteren einde van de dag , en waarom ik niet wordt gebeld, dan krijg je als antwoord, ja UPS bezorgd miljoenen pakketten per dag we kunnen niet iedereen zomaar bellen (2 x voor niks rijden is efficiënter blijkbaar voor UPS).

dit is vorige maand dus ook al gebeurd, dit is echt het meest amateuristische bedrijf dat ik ken.

ik kon het helaas niet met DHL laten bezorgen, maar daar krijg je netjes een sms van dat er inklaringskosten moeten worden betaald voordat ze het bezorgen.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ze als een normaal bedrijf te werk gaa.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar UPS over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UPS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door UPS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat UPS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

UPS

Heeft op 21 april 2017 om 12:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte Klant,

Het spijt ons dat wij niet tijdig hebben kunnen reageren op Uw klacht. Uw klacht is belangrijk, omdat dit ons helpt om de service naar onze klanten te verbeteren.

Sinds 12 April 2017 zijn wij actief op dit forum en vanaf heden zullen wij er zorg voor dragen, dat alle klachten geplaatst op dit forum door ons in behandeling genomen worden. Wij streven ernaar om onze klanten een zo groot mogelijke service te bieden en zullen er alles aan doen om eventuele klachten zo snel mogelijk naar tevredenheid van onze klanten op te lossen.

Met vriendelijk groet,

UPS Social Media Team

Alle klachten die gemeld zijn door danielb22