Klacht: Alleen ellende met Vodafone thuis

op 01 december 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben sinds 25 oktober 2016 Vodafone thuis. Regelmatig geen WiFi verbinding en het tv kastje is al 3 keer gecrasht en dus ook de harde schijf. Met als gevolg alle opnames weg. Nu vanmorgen weer roze en groen beeld. Het is echt niet leuk dit. Heb zo’n spijt dat ik overgestapt ben naar Vodafone thuis. Ben er zo klaar mee. En dan nog iets, dan heb je het net een week en dan hoor je op de radio dat Vodafone thuis overgenomen gaat worden door T-Mobile. Daar heb ik ook alleen maar ellende mee gehad. En nu zit ik dus nog elf maanden verplicht vast aan Vodafone thuis. Nou lekker dan.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn abonnement op Vodafone thuis direct mag beëindigen want dit is echt niet goed voor mijn gezondheid.
Ik wil gewoon weg bij Vodafone thuis. Niks dan ellende.
ik wil weer terug naar Telfort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kenzy47