Klacht: Al drie dagen lang gescand in sorteercentrum

op 20 december 2012 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wacht al bijna 2 weken lang op mijn pakketje uit Duitsland. Vorige week vrijdag zal mijn pakketje al binnen zijn. Als ik bel naar klantenservice krijg ik een antwoord: WIJ WETEN NIET WANNEER KRIJG JE JOUW PAKKETJE WANT PAKKETJE ZIT IN SORTEERCENTRUM!!!! is zo onprofessioneel bedrijf, ik heb geen worden voor.
Is kerst en ik blijf wachten op mijn cadeau. 2 weken lang!!!
Bij Track&Trace al drie dagen word HELEMAAL NIETS verandert, blijft een tekst staan en PAKKETJE GESCAND IN SORTEERCENTRUM! Sorry, maar dat kan echt niet.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag weten WANNEER ik krijg mijn pakketje???????? En eigelijk WAAR is mijn pakketje.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 28 december 2012 om 12:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

We hebben de ontvanger van het pakket onze excuses aangeboden voor het verloop van de zending. We hebben helaas moeten constateren dat deze door een fout van onze kant vertraging heeft opgelopen. De ontvanger heeft het pakket inmiddels in ontvangst genomen.

Selektvracht B.V. Webcare Team

Alle klachten die gemeld zijn door baibina