Klacht: al 6 dagen geen netwerk

op 03 september 2015 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij in zevenbergen 4761 eb hebben al 6 dagen geen netwerk . ik vraag hiervoor een schade vergoeding voor vodafoon.Jullie moeten jezelf diep schamen . Ik weet wel dit was de laatste keer dat ik mijn abonnement verleng bij jullie. ik wil tenminste een maand lang gratie bellen dat zijn jullie toch wel verplicht aan ons met jullie smoesjes en licht de klantenservice ook is goed in want die weten niets.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer netwerk heb als het binnen een uur

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door leentje1954