Klacht: Al 3 weken aan het wachten op de televisie, op 20 mei besteld wordt niet geleverd!

op 09 juni 2017 over MediaMarkt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al 3 weken op mijn televisie aan het wachten… was in de winkel niet meer op voorraad. On line besteld. Op 20 mei besteld en betaald. Op 26 mei is deze naar de vervoerder gestuurd DYNALOGIC. Inmiddels al 5 x een afspraak gemaakt om thuis te blijven *(tussen 08.00 en 22.00 uur). Iedere keer sorteerfout. Bellen heeft geen zin, lachen je gewoon uit. De tv staat ergens in depot. Mediamarkt gebeld. Ik kan mijn geld terugkrijgen… (!!!!!) Ik heb een televisie besteld en gekocht, deze is aanwezig op het depot. Het transport schijnt erg moeilijk te zijn.

Gewenste Oplossing:

Morgen de televisie thuis hebben. In ieder geval of iemand bij de MEDIAMARKT of bij DYNALOGIC die de zaak serieus neemt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MediaMarkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MediaMarkt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jacqueline theodora