Klacht: air fryer doet het niet meer

op 16 oktober 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar een air fryer xl gekocht voor ons tweetjes, heel blij mee maar vind hem wel erg snel stuk, hij is net een jaar oud en koste toch genoeg geld. Ik dacht wij nemen niet de goedkoopstemaar dat had ik ze beter wel kunnen doen. Het enige probleem is dat ik de aankoopsbon niet meer kan vinden, heb hem bij de media markt gekocht in zaandam.

Gewenste Oplossing:

Als hij gemaakt wordt of een tegemoetkoming om weer een nieuwe te kopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anniediesel