Klacht: afschrijvingen van mijn rekening

op 05 september 2018 over Targetmedia in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik keek vandaag eens een keer goed door mijn afschriften en ik zag dat ik 3x een bestelling heb gedaan met een totaal bedrag van ongeveer 105 euro en ik vind dat behoorlijk gek want ik heb nog nooit iets besteld van u.
en als dat wel zo is dan zou ik daar graag meer over willen weten.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als er een bon of iets gevonden kan worden en anders het geld terug gestort kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Targetmedia over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Targetmedia in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Targetmedia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Targetmedia

Heeft op 05 september 2018 om 12:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Xandra,

TargetMedia is een Payment Service Profider. Dit betekend dat wij de betaaltransacties van andere bedrijven regelen.

U heeft dus waarschijnlijk ergens iets besteld bij een bedrijf waar wij de betalingen voor regelen. Vandaar dat bij de afschriften onze naam staat. Als u mij een betalingskenmerk stuurt naar klantenservice@targetmedia.eu dan kan ik checken bij welk bedrijf de bestelling is gedaan.

Met vriendelijke groet,
TargetMedia B.V.

Danielle
Helpdesk Support Team

Alle klachten die gemeld zijn door xandrajongsma