Klacht: Afgekeurde kassabon

op 14 september 2018 over Scoupy in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren kocht ik bij de Spar in Tilburg 2 zakken Lays Chips van de centerparcs spaaractie. Ik diende netjes de aanvraag in, maar er stond geen tijd bij. Vanochtend weer ingediend, nu weer met de smoes: niet in een deelnemende winkel gekocht. De tijd en de Winkel, in dit geval de Spar, nb een deelnemende winkel, stonden DUIDELIJK op de bon. Blijf niet bezig. Of hebben ze daar een brilletje nodig?

Gewenste Oplossing:

Als mijn bonnen niet meer worden afgekeurd

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Scoupy over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Scoupy in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Maik156