Klacht: Af leveren nieuwe telefoon

op 23 mei 2020 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag zaterdag zou mijn nieuwe telefoon worden af geleverd tussen 3 en 5 uur om 14.33 krijg ik een mail dat ik niet thuis was voor het af leveren van de telefoon onzin was gewoon thuis meteen gebeld en ze zeiden dat er geen koerier geregeld was nu komen ze maandag slechte communicatie en leverantie
Groet

Gewenste Oplossing:

Geen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lex0135