Klacht: AEG M1220 mobiel valt zomaar uit

op 26 juli 2017 over AEG in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn telefoon heb ik helemaal volgeladen.
maar alsnog valt de mobiel elke keer uit na ongeveer 10minuten.
wat is de oplossing dat de telefoon niet van zelf uit valt.

Gewenste Oplossing:

als mijn telefoon nooit meer uitvalt of uit gaat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar AEG over deze klacht.

Bericht van AEG

2 maanden geleden - Goedemiddag meneer / mevrow Ser, bedankt voor uw bericht. AEG Nederland brengt alleen witgoed apparaten op de Nederlandse markt. Deze mobiele telefoon komt helaas niet bij ons vandaan dus ik kan u hier geen informatie over geven. Ik raad u aan in de gebruiksaanwijzing te kijken wie de fabrikant is en met hen contact op te nemen. Als dit niet in de gebruiksaanwijzing staat, kunt u het beste contact opnemen met de winkel waar u de mobiele telefoon gekocht hebt. Wellicht kunnen zij u verder helpen. Met vriendelijke groet, Iris AEG Webcare

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door AEG in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door sdfaaaar