Klacht: Accu heeft Het begeven. Lidmaatschap no: 291801153

op 22 december 2017 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 11-02-2017, heb Ik door de wegewacht een nieuwe accu in de auto laten zetten, omdat de oude defect was. Mijn auto is een Renault Scenic, kenteken 20-NJ-ZD. De accu is nu weer defect en Ik een nieuwe laten plaatsen door Renault dealer Harderwijk.volgens de dealer hoorde de accu van de Anwb niet in deze auto. Aangezien ik 3 jaar garantie heb op deze accu, zou Ik dit vergoed willen hebben. Bedrag E . 132;00 Artkelnummer: 55519
Met vriendelijke groet, Everdina van Zalk.

Gewenste Oplossing:

Als Ik Het bedrag van de accu vergoed krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zonneroos