Klacht: account wordt iedere keer uitgeschakeld of eruit gegooid

op 11 maart 2020 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hoi hoi
ik heb een klacht iedere keer wordt mijn account eruit gegooid dan moet ik een foto sturen of id bewijs en dan wordt je account nog uitgeschakeld gisteren kwam ik erachter dat ik nog een oud account had en ik was zo blij kon weer facebook tot vanmorgen vroeg en ik inloggen op pc en ja,hoor weg facebook ik wil me account terug en als ik nieuwe account aanmaakt lukt dat niet.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als mijn account terug is

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door desiree hermes vanbeek