Klacht: Account verwijderen van community lukt niet

op 23 juli 2017 over Internetwinkels - Algemeen in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar jaar gelden heb ik me ingeschreven bij www.fellas.nl. Ik wil me nu uitschrijven, maar ik kan zelf mijn account niet verwijderen of deactiveren. Ook lukt het niet om mijn foto te verwijderen of te vervangen door een nietszeggende foto. Inmiddels is mijn betaalde abonnement afgelopen en niet verlengd. De eigenaar, Edwin, reageert niet op mijn herhaalde verzoek om mijn account te verwijderen. Wat kan ik doen om mijn account te laten verwijderen?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn account van Fellas verwijderd is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Internetwinkels - Algemeen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Internetwinkels - Algemeen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Willeke2504