Klacht: Account geblokkeerd ivm korte achternaam.

op 19 juli 2012 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zonder enige aanleiding of waarschuwing werd mijn account twee weken geleden geblokkeerd. Zoals meerde profielen met een korte achternaam die de dupe zijn geworden. Na lang twijfelen heb ik alsnog een foto van mijn paspoort gemaakt, waarop alleen m’n voor en achternaam te zien is. Vervolgens na volgen van instructies van facebook opgestuurd. Tot op heden helaas geen reactie op feedback erover gehad. Kan dus na 2 weken bijna nog steeds geen gebruik maken van mijn account. Mijn geduld raakt echt op!

Gewenste Oplossing:

Ik wil weer normaal kunnen inloggen op mijn account. En feedback of mijn formulier wel goed is aangekomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yavuz2212