Klacht: account geblokkeerd

op 19 juli 2012 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn account van FB is geblokkeerd omdat ik een te korte achternaam heb. Deze heb ik zelf verzonnen. Ik moet nu mijn ID laten zien voor mijn echte naam. Ik wil dit niet. Nou wil ik mijn account verwijderen want ik wil van facebook af door dit, dat kan dus niet omdat ik dan eerst moet inloggen. Als ik aangeef dat ik geblokeerd ben bij een door gestuurde link van FB wordt er gezegt dat ik niet geblokkeerd ben. Ik ontvang wel mails van FB dat vrienden wat op mijn profiel heb gezet maar ik kan er dus niets mee.

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn account terug krijg of nee dat ik op mijn profiel kan.

Alle klachten die gemeld zijn door abcynth.ia