Klacht: Abonnement opgezegd toch blijven incasseren

Jeanie1995 op 15 december 2021 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben overgestapt naar een andere provider met nummerbehoud, toen ik dit aanvroeg werd ik telkens gebeld door mensen die beweerde dat ik hun gebeld had. Dit was voor mij een aanleiding om het nummer behoud te beëindigen. Vervolgens met een live chat hierover contact opgenomen, zij zou regelen dat me abonnement alsnog opgezegd zou worden. Schijnbaar niet dus nu hebben ze alsnog het abonnement opgezegd maar betaal ik dus wel lekker kosten voor iets wat ik niet gebruik. Zogenaamd mij fout waarom nemen mensen dan contact op met jullie? Uhm vandaar blij dat ik ben overgestapt flut service !!

Gewenste Oplossing:

Dat het geld dat onterecht is afgeschreven en nog eenmaal word afgeschreven terug gestort wordt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeanie1995