Klacht: Aanmelding vodafoon phone game

op 14 augustus 2017 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 14 augustus krijg ik een bericht van Vodafone dat ik me heb aangemeld bij een phone game zonder dat ik me heb aangemeld. Ik moet dus 7.5 euro betalen. Ik heb me nergens op aangemeld en vind het onredelijk ik ben meer dan 10 jaar klant maar dit slaat alles.

Gewenste Oplossing:

Als deze onzin stopt en ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Putske