Klacht: Aanhangwagen service buitenland

op 23 augustus 2016 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 22-07-2016 hebben wij op de terugreis van onze vakantie nabij
München een ongeluk gehad met onze aanhanger. Wij hebben de ANWB vanuit Duitsland gebeld omdat in ik in de veronderstelling was dat ik meen aanhangwagenservice buitenland had. De man die ik aan de telefoon kreeg deelde me mede dat ik geen aanhangwagenservice buitenland had en ik moest de ADAC maar bellen. Dit heb ik gedaan met alle kosten van dien. Op 12-08-2016 ben ik naar de ANWB in Almere gegaan om mijn verzekering uit te breiden en op 14-08-2016 kreeg ik een brief van de ANWB waaruit blijkt dat ik wel degelijk verzekerd was voor deze service op 22-07-2016.
Ik sta erop dat u mij een passende oplossing geeft. Ik heb kosten moeten betalen terwijl ik hiervoor verzekerd ben. Ik heb alle facturen nog om te laten zien.
D.Alleman lid nr. 128990244

Gewenste Oplossing:

Na kosten vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door D.Alleman