Klacht: aanbieding op basis van onjuist verbruik gas en energie

Rene Verheij op 16 februari 2021 over Regionaal Energie Beheer in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wordt gebeld door een gladde verkoper dat REB zoals in het verleden was afgesproken weer contact op zouden nemen als de tarieven waren gedaald. ik gaf aan dat ik onbekend was met REB maar de gladde verkoper kreeg mij aan het twijfelen en ik ging het gesprek met hem aan. hij deed ons een aanbieding waar bij wij veel geld konden besparen, alleen blijkt dat deze aanbieding op een veel te laag verbruik gebaseerd

Gewenste Oplossing:

ik heb de bestelling kunnen annuleren omdat ik binnen één dag nadat ik deze had gedaan dit heb doorgegeven aan REB, ik ben nu nog in afwachting van de mail hiervan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Regionaal Energie Beheer

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Regionaal Energie Beheer nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rene Verheij