Klacht: Aalanden Zwolle, Hoestend medewerkster

op 20 maart 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen was ik in de kruidvat in winkelcentrum de Dobbe, Zwolle.
Er was een meisje aan het werk die flink aan het hoesten was. Ik heb gevraagd naar de filiaalmanager en die gaf aan dat hij het overlegd het en het prima kon. Maar dit kan uitdrukkelijk niet. In de tijd dat ik probeerde het hoofdkantoor te bellen (waar mensen blijkbaar wel thuis moeten werken) heb ik minimaal 10 mensen op leeftijd naar binnen zien lopen.

Onvoorstelbaar.

Gewenste Oplossing:

Als de medewerkster naar huis wordt gestuurd en de winkel gereinigd

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AJM1986